51 88 13 98 francklund@gmail.com

Da jeg var fotohandler mødte jeg Kim Skovsby hos Canon, og efter flere kurser, hvor Kim underviste talte vi i pauserne om hans uddannelse. Jeg mente, jeg vidste det, om foto jeg skulle, men da jeg i januar 2014 startede på Key Point Photography, spurgte jeg så Kim, hvor meget kan du lærer mig? De ord har jeg måtte æde igen, da jeg nu efter to år på kursus har lært så meget, som jeg har, og i dag står med en helt anden opfattelse af hvad fotograf, betyder.

Når du møder på skolen, bliver alle mødt med et smil, og en varm modtagelse, selve undervisningen er på et niveau hvor alle kan følge med, og hvis ikke, tage vi det lige en gang til, i den første tid kunne jeg sagtens følge med, for det var jo i min verden bare en opfriskning, men jeg har også flere gange spurgt ind til om ikke vi lige kunne få den en gang til. Undervisningen kommer langt omkring, du får en masse af vide om, makro, portræt, bryllup, produkt og meget mere. Og der er rigtig meget ”hands on” hvor Kim holder et lille foredrag, så er det ud i studiet og arbejde, det er sjovt, lærerigt og frem for alt utroligt spændende.

Du komme i dybden med dit kamera og dybere end også jeg troede var muligt, – der bliver leget med studie lys på alle måder, det er lige som man ønsker sig, der kommer modeller som får lagt sminke osv.

Kim-Skovsby

Fotograf og underviser, Kim Skovsby. Har fotograferet professionelt siden 1992. Har arbejdet tæt sammen med Canon Danmark siden 2003.

Det jeg er faldet for i forbindelse med KPP, er at mine bryllups billeder er blevet langt bedre, og jeg har fået en anden opfattelse af at se billedet fra et andet synspunkt, min interesse er efter jeg er startet på kursus, bryllup, portræt, produkt, jeg har også haft en del opgaver, som bryllup fotograf hvor der var lidt indtjening.

Da jeg startede spurgte jeg hvad kræver det af udstyr for at kunne deltage? Spejlreflekskamera, bærbar computer og en lysmåler, men det skulle vise sig at jeg ikke kunne nøjes men dette, senere kom der et studie flash og en 135mm tele objektiv, men alt sammen udstyr der nu passer til det jeg fotografer.

KPP’s store glæde, er når vi skal på Orø, det er socialt samvær på tværs af alle årgangene, her mødes vi over en kop, ja hvad man nu lyster og så nørder man i foto, her behøver man ikke høre på ”skal vi nu tale om foto igen??” (min kone synes nogen gange godt vi kunne tale om andet) her taler vi foto på alle leder og kanter, og der kan naturligvis også tales om andet, det er super fedt, og vores hold 2014, vil gøre det til en tradition, at mødes der fast, det er super hyggeligt, – men det taler Kim også om på kursus. Lørdag er der hvor de fleste kommer for her er det portræt foto, og grisefest om aften, jeg kan næsten ikke vente til vi skal der over igen og se…

Facebook, der bliver oprettet en gruppe hvor dem der i gruppen kun kan se dette, altså nu er jeg fra 2014 og så kan andre ikke se denne gruppe, vi har også en fælles gruppe, hvor du kan spørge om alt – man kan spørge om der er nogen, der har lyst at tage på tur, gruppen og viden er stor og varm, der er mange gode svar, selv har jeg været på nogle foto oplevelser, med nogle af disse folk, og det er jo ikke nogen, som jeg har gået på kursus med.

Jeg er medlem af en fotoklub, der er intet i denne klub, der har samme socialt sammenhold som i gruppen i fælles drevet på Facebook, der er nogen, som er modstandere af Facebook, men det er en lukket gruppe, og den er også hemmelige. (Fotoklubben er hyggelig, men det er selvfølgelig på et helt andet niveau).

Jeg vil på det varmeste anbefale Key Point Photography, med Kim Skovsby, som underviser han er super dygtig, smilende og rar og så har han en kæmpe viden om det, at være Fotograf.

Med venlig hilsen
Franck Lund – hold 2014