51 88 13 98 francklund@gmail.com

Hunde Fotos

Lidt om Gislinge hundetræning, som til daglig hedder ”Bjørnebandens Træningsplads”. Det er sjov og lærerig hundetræning med kæmpe indhegnet træningsareal.

Lone Reimann, Jan Reimann og Martin Christensen er uddannede trænere og erfarne hjælpere – de har startede deres egen hundetræning den 7. maj 2015, hvor der er træning i; lydighed, apportering, enetimer mm. De søger hundeglade mennesker, der vil komme og få trænet deres hund/hunde hos dem.

Lone, Jan og Martin er utrolig søde og rare mennesker, som kun vil det bedste for hunden, og selve træningen er på en helt afslappet måde, så alle både store og små hunde kan være med, det der trænes i er: hundene skal lærer ro på post, dvs. sidde roligt selvom der er noget som er meget interessant.  Samtidig så lærer de at de IKKE skal løbe efter noget som bevæger sig, som kat – egern – rådyr – osv. Derfor bruger vi fløjten og lærer hundene SIT så man kan bruge sit fløjt til at sætte sig hvis man skal stoppe sin hund, hvis den er på vej over gaden.

Når alt dette er færdigt, er der kaffe og en lille kage til hundens far og eller mor, det er meget hyggeligt.

Her i oktober var det ”støt brysternes dag” hvor der kom rigtig mange både med og uden hund, for at se hvad der sker på Bjørnebandens Træningsplads, der var en fotograf som tog billeder af hundene mod et lille beløb, (det var så mig) hvor nogle af pengene gik til kræftens bekæmpelse. Der var lyserøde bandana til hundene, kaffe og kage til dem der var mødt op, en hyggelig dag i en god klub.

”Bjørnebandens Træningsplads” er også på Facebook, hvor alt info er.