51 88 13 98 francklund@gmail.com

Jeg var med på et bryllup, og havde lige købt en Godox AD200 flash, som jeg ville bruge til dette formål, det skulle vise sig at den var alt for lille, den kunne ikke lyse brudeparret op, så derfor blev den i al hast solgt. Jeg spurgte flere om hvad de syntes om Godox AD600 flash.

Den vil du blive glad for, så derfor købte jeg en sådan, den var noget større, men der er unægtelig også meget mere lys i den, og det var jo det jeg ønskede. Jeg har lige her den 1. september 2018 været til bryllup igen, og her kan du se at den kan klare opgaven.

Bryllup – Lolland

Billedet er taget på TTL, som mange fotografer ikke ynder at bruge, da man ikke kan regne med lyset. Men, som du ser er det jo et fedt billede.

Jeg købte min AD600 med TTL og den fås også uden, i Flash-Foto-Video butikken, super service og super flash, jeg bruger også X-Pro transmitter til mit FujiFilm X-T2 kamera, transmitteren fås til alle kamera. Kan varmt anbefales. Du kan læse mere om den hos ovennævnte butik.