51 88 13 98 francklund@gmail.com

Bryllup

Jeg er Jeres kreative og professionelle bryllups fotograf. Jeg er i gennem 39 år blevet hyret til mange bryllupper. Og det er en stor ære for mig, at forevige jeres glæde på denne dag. Ved hvert bryllup aftaler vi hvad der skal tages billeder af; normalt bliver der taget billeder af, gommen ved kirken, bruden når hun kommer, gæsterne, brudebuketten, ringende, “best man”, kagen, champagnen – og jeg er der for jer på denne store dag, jeg har fat i den røde tråd, så i kan slappe af med jeres gæster.   Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring dine ønsker, jeg ser frem til at høre fra dig.

Telefon:  5188 1398  – Træffes bedst efter kl.18.00

Udtalelse fra kunder. Franck Lund var fotograf ved vores bryllup i maj måned. Franck udførte et professionelt og nærværende stykke arbejde, både under vielsen og efterfølgende fotografering af familie samt af os som brudepar. Vi er utroligt glade for de flotte billeder og vi kan derfor kun anbefale Franck til Jeres næste fest.

 

 

Maria & Thomas Jakobsen

Vi blev gift D. 1. September 2018, og havde Franck Lund Foto med hele dagen, hold nu op nogle lækre billeder der kom ud af det. Både brude billeder og billederne fra resten af festen er fantastiske. Franck bruger meget tid på at få det bedste ud af hvert billede, fortæller hvordan man får de bedste billeder. Vi vil stærkt anbefale Franck Lund til alle der skal have taget gode billeder af enhver begivenhed ?? Mange hilsner Iben & Jacob Duus Kjær

Chauffør, Skørringe Turist